Voimaa ja onnea arkeen -valmennus läheisille ja omaisille

Omaisille ja läheisille on tuttua, että elämä pyörii vain sen toisen ihmisen ympärillä. On helppo unohtaa itsensä, oma hyvinvointi ja omat tarpeet.

Kaikki me tiedämme, että itseään ei saisi unohtaa, itsestään pitäisi pitää huolta, itseään pitäisi rakastaa, olla salliva ja anteeksiantavaisempi. Usein itsensä on vaan niin kovin helppo pistää tukalaan tilanteeseen, koska ”kyllä minä kestän, olen ennenkin kestänyt…”.

Tämä koulutus on Sinulle omaishoitaja, huolestunut vanhempi, sairautta sivusta katsova omainen. Valmennus, missä pysähdytään hetkeksi elämääsi ja voimavaroihisi. Tämä on hetki Sinulle, kuinka sinä näet arjessa ne pienet voimaannuttavat asiat. Tämä on hetki Sinulle pysähtyä miettimään, miten sinä koet onnea ja hyvää oloa? Tämä on hetki, missä jätetään syytökset ja olosuhteiden pakot hetkeksi taakse ja katsotaan vain Sinun elämääsi, unelmiasi, niistä pulppuavia voimavarojasi sekä miltä se onni ja hyvä olo tuntuu.

Minä olen ratkaisukeskeinen hyvinvointivalmentaja ja ratkaisukeskeisessä ajattelussa keskitytään siihen, mitä voimaa ja hyvää sinun elämässäsi on jo – ja miten sitä lisätään. Meillä kaikilla on haasteemme elämässämme; ratkaisukeskeinen ajattelutapa pysähtyy miettimään, kuinka elämä olisi huomenna parempaa kuin tänään, vaikka olosuhteet pysyisivät samana.

Koulutuksen kesto on n. 3 tuntia.
Hinta: 45€ / henkilö
Ryhmäkoko: 6–10 henkilöä

Otahan yhteyttä, niin sovitaan voimaannuttava valmennuspäivä!
040-595 4952
Piia Ikonen
3Dream™-valmentaja
Ratkaisukeskeinen hyvinvointivalmentaja
Rentoutusohjaaja
Luonto-ohjaaja

”Ole onnellinen tässä hetkessä. Tämä hetki on sinun elämäsi.”